U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Jaap heeft ruim 15 jaar Genealogie als hobby. Dat was de reden dat er een eigen domein op internet is gekomen. Inmiddels is de output vanzijn genealogische database opgenomen in een apart sub-domein van de hoofdsite.

Deze website kunt u openen door op onderstaande afbeelding te klikken.

Screenshot genealogie.van-steenbeek.eu. (Door op de afbeelding te klikken opent het sub-domein in een apart tabblad.)Screenshot genealogie.van-steenbeek.eu. (Door op de afbeelding te klikken opent het sub-domein in een apart tabblad.)

Op deze website is niet alleen het voorgeslacht van de kinderen van Jaap te vinden, maar ook de geschiedenis van de familie Van Roekel. Daarnaast zijn er een aantal publicaties te zien. In de publicatie "Voorbeeld Genealogie" staat het verhaal van het voorgeslacht van Lya. Daarnaast zijn er enkele publicaties over de ouders van Jaap. Een handig onderdeel kan het tabblad Bronnen zijn. De bronnen zijn zo beschreven, dat het geheel van dat tabblad gelijk een leidraad kan zijn om de hobby Genealogie uit te oefenen. Tevens laat dat zien, dat genealogie niet iets is dat bestaat uit het bezoeken van archieven en is voorbehouden aan mannen van zéér hoge leeftijd.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?