U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij behoren tot de groep van mensen die graag samen televisie kijkt.

Met name in de ochtend wordt het nieuws gevolgd van zowel RTL als NPO en Omroep Gelderland.

Wanneer we weten dat er iets bijzonders aan de hand is, kunnen we de overige regionale omroepen volgen. Omdat één van onze kinderen op een skûtsje vaart, wordt bijvoorbeeld bij de IFKS-kampioenschappen naar Omrop Fryslân bekeken. 

Daarnaast kijken we graag naar Amerikaans misdaadseries als NCIS, Without a trace, Criminal Minds en Person of Interest.

We volgen graag spelprogramma's van de NPO als Twee voor Twaalf, Per Seconde Wijzer, De Slimste Mens en Eén tegen 100. Van de NPO wordt verder veel gevolgd wat betrekking heeft op geschiedenis (NTR). Natuurlijk het programma Verborgen Verleden, maar ook series als De Gouden Eeuw, De IJzeren Eeuw etc, hebben onze belangstelling.

Soms is er zo veel te zien, dat de harddiscrecorder en de opnamefunctie van de decoder van de provider gelijktijdig verschillende programma's aan het opnemen zijn. We kunnen dat dan later bekijken (als we tenminste niet druk zijn met uitzending gemist).

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?