U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Net als bij de boeken, kwamen we er achter, dat we samen erg veel muziek op Cd's hadden. Die kun je natuurlijk netjes in een kast in de woonkamer ordenen. Net als bij boeken heb je dan gelijk de tijdsbesteding 'afstoffen'.

Wij hebben de Cd's gekopieerd naar de centrale computer en ze daarna in een doos op zolder gezet. Het gemak is, dat je binnen het netwerk makkelijk muziek kunt uploaden naar je tablet of de smartphone. 

Muziek-stickMuziek-stickWij gebruiken nu USB-sticks voor de muziekinstallaties in de huiskamer en de auto. We hebben voor elke (be-)stemming een brede selectie van onze muziekverzameling bij de hand. 

 De ruimte die we besparen in de woonkamer wordt gebruikt voor de standaards met de gitaren van Jaap. Eén van de gitaren is inmiddels 40 jaar oud. Vroeger speelde hij veel als begeleiding in het kerkelijk jeugdwerk en op school- en zomerkampen.

Daarnaast hebben we nog een dwarsfluit (Lya) en een keyboard (Jaap), maar die gebruiken we niet of nauwelijks en zijn dus naar de zolder verbannen. 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?